Španělská inspirace

zde máte možnost ochutnat španělský svět

Dnes mě velmi zaujalo video týkající se změny systému učení našich dětí. Je moc krásné a týká se něčeho velmi zásadního - výchovy budoucí generace, která bude po nás i pro nás tvořit náš svět.

V poslední době přidávám hodně příspěvků na facebook a myslím, že je čas zase trochu opečovat svoje stránky. Mám radost, že tady chodí tolik lidí a ráda bych se s vámi podělila o to, co teď dělám... Ale hezky popořádku.

blíží se nám čas dušiček, se acerca el Día de los Muertos, a já přemýšlím, co to pro mě znamená, qué significa para mí.

Letos na podzim máte možnost vybrat si nejen z klasických kurzů, ale i ze dvou novinek. První z nich je konverzace laděná do barev podzimu a druhou je čtení detektivních příběhů s povídáním. Níže se dozvíš více.

To je prevít! Při víkendovém tanci jsem si zase uvědomila, jak moc mě v životě brzdí a že vůbec není potřeba. Že nic jako chyba neexistuje, vše je jen zkušenost, díky které se posouváme dál. Je to stejné jako jezdit na kole. Je třeba jet dál, abyste neztratili balanc. Při učení španělštiny je důležité mluvit mluvit mluvit. A právě i...

Hola, začíná být krásně a to je ideální čas vyrazit do Santiga a během dlouhé několikaset kilometrové pouti se seznámit nejen s druhými, ale především se sebou. Otevřte se dobrodružství a vyrazte objevovat svět :)

Una nueva especie de rana arlequín perteneciente a una familia que está en peligro de extinción ha sido descubierta en la selva del Tapón de Darién, la frontera natural entre Panamá y Colombia.